-
فراخوان؛ مشارکت در توسعه امنیت غذایی
چند سالی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال تحقق برنامههای مرتبط با بالا بردن امنیت غذا در کشور است. این مهم بارها از سوی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری هم مورد تاکید قرار گرفته است. همین موضوع هم ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی را برآن داشت تا طی فراخوانی از همه دانشبنیانها...
تاریخ خبر ۱۳۹۹/۰۳/۲۳ تعداد بازدید ۵۴۵۵ -
مرکز نوآوری صنایع غذایی تأسیس میشود
رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان از تأسیس مرکز نوآوری غذایی خبر داد.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۱۲/۰۱ تعداد بازدید ۴۶۵۱ -
پایش فساد ماهی با نانوحسگر ایرانی
محققان موفق به کسب دانش فنی پایش فساد ماهی با استفاده از نانوسنسورهای حساس به pH شدند.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۱۱/۰۶ تعداد بازدید ۴۶۹۷ -
نشانگر تازگی محصولات غذایی با فناوری نانو ساخته شد
محققان کشور موفق به طراحی و ساخت نانوالیاف حساس به حرارت به عنوان نشانگر تازگی محصول غذایی شدند.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۰۹/۲۹ تعداد بازدید ۴۵۶۵ -
اولین نشست تخصصی نانوفناوری در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و دامپروری
شبکه تبادل فناوری نانو در دوازدهمین جشنواره فناورینانو، اولین نشست تخصصی- مدیریتی با موضوع «ارائه ظرفیتها و فرصتهای استفاده از فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی و دامپروری» را در روز شنبه ۲۰ مهر ماه ۹۸ برگزار مینماید.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۰۷/۱۸ تعداد بازدید ۵۷۷۰ -
استفاده از نانوپلاکتهای گرافن در صنعت بستهبندی مواد غذایی و نوشیدنی
شرکتهایXG Sciences و Niagara Bottling، مجوز مالکیت معنوی و توافقنامه مشترکی در جهت توسعه و تجاریسازی به ثبت رساندهاند که در آن از نانوپلاکتهای گرافن درPET برای کاربردهای خاص بطری استفاده میشود.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۰۷/۰۳ تعداد بازدید ۴۵۶۶ -
معرفی ۸ محصول نانویی در نمایشگاه اگروفود
همزمان با برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته، ۸ محصول مبتنی بر فناوری نانو با کاربرد در صنایع غذایی معرفی شدند.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۰۴/۰۴ تعداد بازدید ۵۴۹۶ -
استفاده از سیستمهای اسپری التراسونیک در صنایع غذایی
یکی از شرکتهای پیشرو در زمینه طراحی و ساخت دستگاههای مبتنی بر فناوری التراسونیک، سیستم اسپری التراسونیک مختص صنایع غذایی را به بازار عرضه کرده که افزودن لایههای بسیار نازک از مقادیر کم افزودنیها و محلولهای آنتیباکتریال بر روی محصولات تولیدی قبل از بسته بندی را امکانپذیر خواهد کرد.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۰۲/۰۸ تعداد بازدید ۴۳۹۷ -
کارخانجات تولید آرد، مشتریان آینده پلاسما
تحقیقات نشان میدهد پلاسمای سرد قادر است آلودگی موجود بر سطح گندم که برای سلامتی مصرف کننده مضر است و در آرد گندم باقی میماند را بدون تغییر ژنتیکی یا آثار مخرب بطور کامل استریل نماید.
تاریخ خبر ۱۳۹۸/۰۱/۲۱ تعداد بازدید ۴۲۲۵ -
پذیرش فناورینانو در بستهبندی مواد غذایی توسط مردم
براساس نظرسنجی و مصاحبههایی که اخیراً توسط پروژه نانوپک اروپا انجام شده، مصرفکنندگان و فروشندگان محصولات غذایی، استفاده از فناورینانو در بستهبندی مواد غذایی را پذیرفتهاند.
تاریخ خبر ۱۳۹۷/۱۲/۰۶ تعداد بازدید ۶۷۱
حوزه های صنعتـــی
حوزه های صنعتـــی
لیست اخبار
rss_feed